"Wie in de Zoon gelooft heeft het eeuwige leven."De Bijbel bevat Gods boodschap aan de wereld. Het is niet in woorden uit te drukken wat een schat wij hebben aan de Bijbel. Denkt het zich eens in: De God die hemel en aarde heeft gemaakt heeft een boodschap op schrift laten stellen voor de mensheid waarin Hij Zelf spreekt, beloftes doet, de toekomst schetst, redding aankondigt en aanbiedt. En dat boek is voor iedereen beschikbaar...ook voor u! Lees verder

Een van de grootste levensvragen is de vraag naar het ontstaan van de wereld. Hoe kan het dat deze wereld er is? Wie is daar verantwoordelijk voor? En als er iets of iemand verantwoordelijk voor is, wat betekent dit dan voor mij?

Lees verder
Als de wereld zo goed gemaakt is, en als God zo goed is, waar komt alle ellende dan vandaan? Het antwoord op deze vraag staat beschreven in het derde hoofdstuk van de Bijbel.
Lees verder
Al is het de mens die zich van God heeft afgekeerd en doorgaat met zondigen tegen God, het is God Zelf die vanuit Zijn wonderlijke liefde voor Zijn schepselen het initiatief neemt om de relatie met de mens te herstellen  
Lees verder
Wie in Jezus, de Zoon van God, gelooft, heeft het eeuwige leven. Dat nieuwe leven begint hier al maar strekt zich uit tot over de dood. Wat God heeft voorbereid voor degenen die bij Hem horen, gaat al onze menselijke voorstellingsvermogen te boven.
Lees verder